21 mei de Avond 4 Daagse van Leidsche Rijn

Van maandag 18 tot donderdag 21 mei vindt de Avond 4 Daagse van Leidsche Rijn plaats. Dit jaar alweer voor de 7e keer! Met leerlingen van maar liefst 10 basisscholen in Leidsche Rijn groeit deze avond 4 daagse nog steeds. Vorig jaar liepen er 2096 medaillelopers mee en daarnaast nog alle begeleiding van de kinderen.

wandelen lopen WandelschoenenDe deelnemers lopen elke avond een route van 5 of 10 km.
De routes lopen door heel Leidsche Rijn en laten zo de mooiste en nieuwste plekjes van Leidsche Rijn zien. Onderweg ondersteunen verschillende muziekgroepen de lopers muzikaal en verschillende sponsoren zorgen voor de innerlijke mens of dat de spieren door een warming up goed zijn losgemaakt.
Al met al een super gezellig en sportief evenement voor iedereen in Leidsche Rijn. Dus loop mee of kom gezellig langs om de deelnemers aan te moedigen. 
De routes van alle dagen zijn terug te vinden op: www.avondvierdaagse-leidscherijn.nl.

Om de veiligheid van de avondvierdaagse te kunnen garanderen, hebben we elke avond ongeveer 40 verkeersregelaars nodig. De verkeersregelaars worden onderweg ingezet op gevaarlijke kruispunten.
Wil jij ons een of meerdere avonden komen helpen, meld je dan snel aan op onze website: www.avondvierdaagse-leidscherijn.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.