Politie zoekt slachtoffer en getuigen scooterongeluk Vleuten

Op de kermis in Vleuten is een meisje aangereden door een scooter. De tiener heeft de plek van het ongeluk verlaten zonder de schade-afwikkeling goed te regelen en de politie is daarom op zoek naar haar.

Het meisje stak de Schoolstraat over en op dat moment kwam net een scooter aangereden. Om een botsing te vookomen moest de scooterrijder hard remmen. Hij viel daardoor en zijn scooter raakte beschadigd. Vermoedelijk is het meisje geraakt door de scooter en de politie gaat er vanuit dat ze ook verwondingen heeft opgelopen aan haar been. Het meisje was erg overstuur en is door omstanders gekalmeerd. Vervolgens is ze naar huis gegaan en niet meer teruggekomen met haar ouders om de schade-afwikkeling te regelen.

De politie is daarom op zoek naar het meisje en getuigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.