Wat vindt u van een Parkzone langs Amsterdam Rijnkanaal?

11 mei 2015 10:09  Redactie  Reageer

De oevers van het Amsterdam-Rijnkanaal worden stapsgewijs ontwikkeld tot een groene en recreatieve parkzone. Hiermee krijgt de stad er een bijzonder park bij, op een locatie die steeds meer midden in de stad komt te liggen. Dit past bij de ambitie van het college om te bouwen aan een gezonde toekomst voor onze inwoners. De parkzone vergroot de recreatiemogelijkheden, nodigt uit tot ontmoeten, sporten, wandelen en fietsen en draagt bij aan een beter leefklimaat. Het verbindt aanliggende woon- en werkbuurten en de stad met de nabijgelegen recreatiegebieden.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting
Schriftelijke reactie
U kunt schriftelijk een reactie geven op het Ontwikkelingskader Parkzone Amsterdam-Rijnkanaal tot en met 30 juni. Het plan kunt u inzien op het Wijkbureau Leidsche Rijn bij het Wijkservicecentrum in Vleuten. Op 28 mei en 4 juni zijn er twee informatieavonden op het Stadskantoor.

Informatie
Meer informatie kunt u vinden op de website www.utrecht.nl/arkpark. Hier kunt u het rapport Ontwikkelingskader Parkzone Amsterdam-Rijnkanaal downloaden. Ook kunt het Ontwikkelingskader inzien op uw wijkbureau. Op donderdag 28 mei en donderdag 4 juni zijn er twee informatieavonden. Wij willen graag met u in gesprek over het ontwikkelingskader. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Lees ook:
Krijgt Leidsche Rijn stadsstrand aan Amsterdam-Rijnkanaal?Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website