koffie_lunch_pauze_genieten_eten_drinken_foto_Alisa_Anton

Deel 3: Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er uit Leidsche Rijn?

Regio Leidsche Rijn Ondernemend, een serie

Utrecht telt ruim 21.000 zzp’ers. Veel zzp’ers werken thuis. Sommige gebruiken flexibele werkplekken. En regelmatig gaan zzp’ers naar horecagelegenheden om hun klanten en andere ondernemers te ontmoeten.

Wij vroegen ons af welke geschikte locaties er zijn voor de zzp’er uit Leidsche Rijn.

Sacha Willems van Beter Geschreven, voor begrijpelijke taal, is sinds kort zelf zzp’er. Zij zal de komende maanden voor Regio Leidsche Rijn op onderzoek uitgaan en verslag doen.

Haar derde bezoek bracht zij aan Dengh. Het nieuwe restaurant in het Maximapark, aan de Englaan 17. Dengh is het restaurant in de monumentale boerderij, dat eind maart is geopend door onder meer Frank Rijkaard. In onze nieuwsbrief van 27 maart 2015 hebben wij al aandacht besteed aan de opening en de historie van het pand. Wat vond Sacha van Dengh?

De bereikbaarheid: heel goed te bereiken met de fiets. Het ligt pal naast Het Lint. Ook met de auto is het goed te bereiken en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (meer dan 90). Let wel op dat je met de auto niet via het begin van de Enghlaan kunt rijden, maar vanuit het noorden via de Robert Planquettelaan!

Wifi: ja, er is gratis wifi. En stopcontacten in de muur.

Openingstijden: Dengh is dagelijks geopend. Door de week is Dengh geopend vanaf 11.00 uur, in het weekend vanaf 10.00 uur. De sluitingstijd is elke dag om 22.00 uur.

Kaart: er is van alles wat te krijgen. Behalve een ruime keuze aan pannenkoeken heeft Dengh bijvoorbeeld ook heerlijke salades en broodjes. En voor de vroege trek onder andere een croissantje. Zelf at ik hier een smakelijke pompoensoep, een carpaccio en een kaasplankje. De witte huiswijn daarbij en de koffie na waren heerlijk. En ook een allergie is geen enkel probleem. Zo heb ik bij mijn tafelgenoten ervaren, dat er als je van te voren overlegt, heel veel mogelijk is zonder gluten.

Geluid: heel goed. Door een speciaal geluidwerend plafond met gaatjes, is de akoestiek dik in orde. Ondanks de drukte heb ik geen enkele moeite gehad om mijn gesprekspartners goed te verstaan.

Algemene indruk: een zeer plezierig zaak. Om te werken, een bespreking te voeren, te lunchen en te dineren. Binnen of dadelijk op het terras waar 150 plaatsen zijn. En wil je vergaderen met meer mensen? Boven het restaurant is een vergaderzaal voor ongeveer 40 personen te huur. Kortom, bij Dengh kan van alles. Ik vind het echt een aanwinst voor Leidsche Rijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].