Nieuwe fietsroute tussen het Berlijnplein en Station Utrecht Leidsche Rijn

Op 5 juni gaat de fietsroute tussen het Berlijnplein en Station Utrecht Leidsche Rijn open. Het gaat hierbij om een nieuwe fietsroute dat zorgt voor een snelle verbinding tussen Terwijde/De Wetering, Station Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Centrum.

Deze nieuwe fietsroute maakt onderdeel uit van de definitieve infrastructuur in Leidsche Rijn Centrum die in 2017 klaar is.

Hoe kun je straks fietsen?
Straks fiets je vanaf de Verlengde Vleutenseweg via het Berlijnplein naar Station Leidsche Rijn en verder richting de Wetering, waaronder het St. Antonius Ziekenhuis en Terwijde.

8 gedachten over “Nieuwe fietsroute tussen het Berlijnplein en Station Utrecht Leidsche Rijn”

  1. Leuk gedaan maar nog niet goed doordacht. Vanaf station LR centrum tot het Berlijnplein is het ok maar daarna is het richting gele brug niet aangegeven en moet je bij de bushalte de voetgangers oversteek nemen om verder te kunnen fietsen.

    1. Dit is een tussenstap. In 2017 wordt een auto/fietsroute opgeleverd die pal langs het spoor loopt, langs het Berlijnplein. Deze route vormt een directe verbinding tussen de Gele Brug en de huidige Vleutensebaan. Dat zal een aanmerkelijke verbetering zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.