Wat is er dit weekend veel te doen! Een overzicht

Heb je nog geen plannen voor het weekend lees dan verder want er zijn genoeg leuke dingen te doen in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en Haarzuilens. We hebben een overzicht (op alfabetische volgorde) gemaakt van de leukste activiteiten bij jou in de buurt. Bekijk ook onze agenda voor nog meer activiteiten.

1001 lichtjes Fair
Metaal Kathedraal in De Meern omgetoverd tot een sprookjesachtige verzamelplek van eigentijdse aanbieders van producten en diensten op het gebied van troost, herinnering en afscheid.
Bekijk in de agenda.

Eenvoudig een overzicht van alle activiteiten in Leidsche Rijn op je iPhone. Al kan je natuurlijk ook nog met Outlook of Kalender op je Mac op onze Agenda abonneren. Agenda App
Eenvoudig een overzicht van alle activiteiten in Leidsche Rijn op je iPhone. Al kan je natuurlijk ook nog met Outlook of Kalender op je Mac op onze Agenda abonneren. Zie ook de Agenda App.

Camping op het dak van A2
Camping Onbestemd is een initiatief van het Utrechtse Bureau Ruimtereizigers. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft 2015 uitgeroepen tot het Jaar van de Ruimte. In het kader van het Jaar van de Ruimte organiseert Camping Onbestemd tijdelijke kampeergelegenheden op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Zo kan er dit weekend op het dak van de A2-tunnel worden gekampeerd.

Fokken de voorstelling
De zesde fabuleuze voorstelling van kinderkunstlocatie De Vrijstaat draait dit jaar om kippen. In Fokken runnen twee kippenzussen een broedplaats voor jonge hennen en haantjes. Moeten ze het meeste vlees produceren of juist de meeste eieren? De concurrentie is moordend.
Bekijk in de agenda.

Jubileumconcert in Dorpstuin De Meern
Zaterdagavond om 20.30 uur is er een zomers jubileumconcert in de groene, kleurige en levendige Dorpstuin in het hart van De Meern. Dit om te vieren dat twee jaar geleden op het toen braakliggende terrein in het hart van het oude dorp Dorpstuin De Meern is ontstaan. Leg je picknickkleed klaar en geniet van het concert.
Bekijk in de agenda of meer info.

Kunst Zondagen in de Kersenboomgaard
lke eerste zondag van de maand is het open huis in de Kersenboomgaard. Ben je nieuwsgierig naar wat er achter de deuren van de Kersenboomgaard Ateliers gebeurt? Elke eerste zondag van de maand zijn de deuren van verschillende ateliers open voor publiek.
Bekijk in de agenda.

Landgoeddag in Haarzuilens
Op pad met de boswachter, picknicken, theater, muziek en streekmarkt. Leuk voor het hele gezin!
Bekijk in de agenda.

Naaldhakkenrace
Benefiet ‘Naaldhakkenrace’ voor de Voedselbank wordt zaterdag 6 juni voor de tweede Meer georganiseerd. De honderd meter lange roze loper wordt uitgerold op Het Lint voor estafettes en soloruns op hoge hakken. Het inschrijfgeld gaat geheel naar Stichting Vrienden van de Voedselbank.
Bekijk in de agenda en lees het artikel.

Zingende beelden
Er was eens…”, een bijzondere dansvoorstelling op diverse locaties in het Máximapark. Het publiek wacht een onvergetelijke ervaring, verzorgd door een grote cast van zangers, dansers en muzikanten, amateurs en professionals.
Bekijk in de agenda.

Zondagochtend concert
Een gratis zondagochtendconcert in het amfitheater in de Aureliahof, Parkwijk. Vocaal quintet Quintessa zingt een zeer gevarieerd programma; van jazz tot kleinkunst, van filmsoundtracks tot up-tempo en van nederpop tot ballads.
Bekijk in de agenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.