Via Nova College wint YOUth & Rights Rap Challenge met videoclip

Leerlingen uit leerjaar 1 en 2 van het Via Nova College hebben in samenwerking met J.A.E. een videoclip gemaakt waarmee zij op hun manier het bewustzijn over kinderrechten willen vergroten. Zij hebben het opgenomen tegen leerlingen van andere scholen uit Utrecht. Via ”  is de clip te zien.

Het Via Nova College is de school geworden met de meeste likes en daarmee de winnaar van de YOUth & Rights Rap Challenge 2014-2015! Zij hebben hiermee een interview bij FunX gewonnen. De clip gaat mee naar Kidsfestival in Sarajevo (waar 40.000 jongeren op afkomen) en tevens wonnen zij een eenmalig optreden.

Bekijk hieronder de videoclip:

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven