Zingende Beelden betovert publiek in Máximapark

9 juni 2015 15:33  Redactie  Reageer

Op zondag 7 juni organiseerde Cultuur19 de zesde editie van Zingende Beelden, een sprookjesachtige dansvoorstelling op diverse locaties in het Máximapark. Meer dan 1200 bezoekers volgden de Rode Draad door het Máximapark en lieten zich onderweg betoveren door een cast van tachtig dansers, acteurs en muzikanten, zowel amateurs als professionals.

Jonge dansers van Dansatelier42 lieten zich van hun beste kant zien bij onder meer de Wood Chapel, de Boze Heks (gespeeld door Izaira Kersten) kookte haar magische soep in het Gat van Serton en Rapunzel liet haar haar zakken vanaf het Observatorium. Uiteindelijk vond het sprookje zijn Eind Goed Al Goed in De Vlinderhof. De bloementuin vierde zijn eenjarig bestaan en was het toneel van een liefdesduet tussen De Reus en Rapunzel.
Cultuur19 directeur Hanno Tomassen spreekt van een succes: “Zingende Beelden 2015 heeft onder leiding van Minke Elisa Brands lokale amateurs en professionals boven zichzelf uit doen stijgen. In het Máximapark werden voor de ogen van het publiek de sprookjes herschreven. Het park zal voor hen nooit meer hetzelfde zijn: wat het talent uit de Vinex allemaal niet teweeg kan brengen. Op naar de volgende editie!”

Hieronder enkele foto’s gemaakt door Lisanne Lentink van afgelopen zondag, meer foto’s zijn te bekijken via de website www.zingendebeelden.nl.

Voorstelling Zingende Beelden_2_foto Lisanne Lentink
Klik voor vergoting
Voorstelling Zingende Beelden_1_foto Lisanne Lentink
Klik voor vergoting
Klik voor vergoting
Klik voor vergoting

Met dank aan Lisanne Lentink voor de foto’s.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website