Vandaag om 14:00 opening van het Berlijnplein

Om 14:00 zal het Berlijnplein officieel geopend worden door wethouder Kees Geldof tijdens de dag van de bouw. Berlijnplein is het eerste plein van het centrum van Leidsche Rijn. Op het Berlijnplein staat een overkapping gemaakt van het dak wat voorheen perron 9 van Utrecht Centraal station was.

BerlijnpleinDeze plek kan afgeschermd worden voor de wind met een doek van maar liefst 75 m2 wat rondom gespannen kan worden. Het doek zal voorzien worden met foto’s uitspraken, gedichten en tekeningen van de bewoners uit Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern. Tijdens de opening zal het doek ter plekke worden afgemaakt en zal de winnaar van ‘Het beste van VdMLR‘ mediawedstrijd bekend worden gemaakt.

Activiteiten
Er zal veel te doen zijn, zo is er een showdance optreden en zal Harmonie Orkest Vleuten spelen. Ook zijn er 100 kleine verrekijkers waarmee je het bijzondere ‘lange afstand’ optreden van RoodNoot kan volgen.

Opening BerlijnpleinIedereen helpt
Charlotte Bal, één van de organisatoren zegt hierover: “Het is sowieso fantastisch om te zien hoe iedereen zijn steentje bijdraagt!

Als je het gevoel heb dat je samen iets eigens op poten aan het zetten ben, kan er heel veel. De betrokkenen hebben in ieder geval hun best gedaan om Leidsche Rijn Centrum een fijne ontmoetingsplek te laten worden voor ons allemaal. Dus wees welkom zaterdag 13 juni 14.00 – 16.00 uur op het Berlijnplein!

Lees ook:
Bezoek Leidsche Rijn Centrum op Dag van de bouw op 13 juni

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.