BRUISbestuiven op 26 juni in de Weide Wereld, voor jong en oud!

Zin in een zomers feestje om de hoek? Kom ’BRUISbestuiven’ op vrijdagavond 26 juni in de Weide Wereld op de Teunisbloemlaan 48. De YOLO disco en de Wereldweide slaan de handen ineen. Terwijl de kinderen (8-12 jr) lekker swingen bij de YOLO disco (19.00 – 21.00uur) met DJ Youmi, kun jij op een ongedwongen manier buurtgenoten ontmoeten. Dit alles onder het genot van een zomers drankje en hapje. Zo doe je nieuwe contacten op en breid je je netwerk uit. En je weet, een goede buur…

Onder buurtgenoten zijn er de afgelopen tijd via de Wereldweide al veel nieuwe vriendschappen, verbindingen en samenwerkingen ontstaan. We kunnen elkaar inspireren en nieuwe buurtactiviteiten bedenken om zo de wijk nog bruisender te maken. Misschien heb jij wel een vraag of idee (zakelijk of privé) waarbij je feedback of hulp vanuit de buurt voor nodig hebt ? Daar is deze avond alle ruimte voor en dat doen we op een creatieve manier. Zo ontdekken we wat ‘BRUISbestuiven’ is. Daarnaast is er mogelijkheid om kinderactiviteiten onder de aandacht te brengen zodat ouders en kinderen vast een idee van het aanbod voor na de zomer hebben.


Advertentie:

Houd ons op twitter @Yolodisco en @Wereldweide en Facebook Wereldweide in de gaten of kijk voor meer informatie op de site wereld-weide.nl. We hopen je te zien de 26e juni!

Zie ook:
YOLO disco
Weide Wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.