Migrainecafé op 17 juni in Vleuten

Uw leven verziekt door meer dan 15 dagen per maand hoofdpijn? Wakker worden met migraine? Opstaan met een beginnende migraine, gauw één of twee Paracetamol. Trekt het niet weg, dan is het dus toch migraine. Dan maar een zwaarder middel en zonder het te weten houdt u daarmee het probleem in stand. Regelmatig teveel pijnstillers – en dan telt elke pil mee – kan binnen drie maanden leiden tot chronische hoofdpijn. Veel mensen leiden onder deze ‘verborgen’ aandoening’.

Europees onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 70.000 Nederlanders per dag een migraine-aanval hebben en wat is er dan prettiger om eens even met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen? Dat kan op woensdagavond 17 juni 2015 in Vleuten. Dan organiseert de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten een bijeenkomst met lotgenoten, waar u ervaringen met elkaar uit kunt wisselen en waar ook mensen aanwezig zijn van de vereniging om uw vragen te beantwoorden.

Het thema voor deze avond is: “je staat er niet alleen voor”.

Programma
19.30 uur Ontvangst door Regioteam Utrecht van de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten
19.45 uur Opening van het Migrainecafé door een regiomedewerker van de NVvHP
20.10 uur Gastspreker Valérie Meijvis*
20.30 uur Café tafelgesprekken
21.50 uur Afsluiting
De toegang is gratis, inclusief 2 warme dranken.

* Valérie Meijvis is in dienst bij het UMC Utrecht Julius Centrum en volgt de opleiding tot apotheker – farmacotherapeut. Ze heeft Farmacie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is afgestudeerd in 2011. Hierna heeft zij van 2012 tot 2014 de opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist gevolgd. Momenteel werkt ze in het Julius Gezondheidscentrum Parkwijk in Utrecht en houdt zich o.a. bezig met optimaliseren van medicatie, kwaliteitsbeleid en onderwijs
Een van haar opdrachten bestond uit persoonlijke begeleiding en ondersteuning van mensen met ernstige hoofdpijn waarbij het doel was om het medicijngebruik te reduceren en de kwaliteit van leven te verbeteren. Graag vertelt zij haar ervaringsverhalen uit de praktijk.

Informatie
U kunt zich aanmelden via info@hoofdpijnpatienten.nl o.v.v. ‘Migrainecafé 17 juni Vleuten'(vooraf aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de voorbereidingen, wel gewenst).
Locatie: Buurthuis De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50 in Vleuten.
Contactgegevens en routebeschrijving is te vinden op www.wereld-weide.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.