Lisanne wint de origineelste inzendings prijs Berlijnplein

Afgelopen zaterdag werd het Berlijnplein geopend en de winnaars bekend gemaakt. Zo won Lisanne Lentink met haar tekening de prijs voor de origineelste inzending. Helaas kon ze zelf niet bij de prijsuitreiking aanwezig. Er waren zo’n 150 deelnemers.

Lisanne Lentink wint prijs BerlijnpleinTekeningen onder andere de tekening van Lisanne, foto’s, gedichten en uitspraken van vele buurtbewoners, staan afgebeeld op het doek rondom het Berlijnplein. Het doek zal binnenkort geplaatst worden. Voor diegene die het gemist hebben; ze zijn alsnog te bekijken op de hekken richting Rood Noot.

Lisanne heeft met haar tekening de verschillende kanten van Leidsche Rijn in één tekening verwerkt. Lisanne is voor ons geen onbekende, zo zien wij regelmatig prachtige foto’s van festivals en podia van haar voorbij komen. En last but not least ze blogt ook nog eens bij ons op regioleidscherijn.nl. Wil je meer weten over Lisanne, bezoek dan haar website of blog.

Lisanne, van harte gefeliciteerd met je prijs namens de redactie!

Op het Twitter account van MeetTheLocalsLR zijn vele leuke reacties en foto’s te zien.

Tekening: Lisanne Llentink
Tekening LIsanne Lentink
Tekening
Plekken die in de tekening verwerkt zijn (van linksboven met de klok mee) zijn: Centrum Vleuterweide, De zingende toren, Anafora, Parkpergola, Het Gebouw, Cinemec, Metaal Kathedraal, Nuontoren, Hogeweidebrug, Brouwerij Maximus, Wachttoren, Castellum Hoge Woerd inclusief Podium Hoge Woerd, Rijnkennermerlaan en natuurlijk de The Wall.

Blog op Regio Leidsche Rijn
Het toeval is dat Lisanne ook bij ons blogt, haar blogs zijn te lezen op: lisanne.regioleidscherijn.nl.
Is bloggen misschien ook iets voor jou? Lees dan verder of stuur ons een mailtje.

Lees ook:
Vandaag om 14:00 opening van het Berlijnplein
Bezoek Leidsche Rijn Centrum op Dag van de bouw op 13 juni
Doe mee en ontmoet bewoners tijdens feestelijke opening Berlijnplein
Nieuwe fietsroute tussen het Berlijnplein en Station Utrecht Leidsche Rijn
Opening Perron 9 op Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum
Bezoek Leidsche Rijn Centrum op Dag van de bouw op 13 juni

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.