8 juli Wijkraad Leidsche Rijn over natuur en groen

De Wijkraad Leidsche Rijn organiseert op 8 juli 2015 een avond waarbij zij graag met bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden in gesprek gaan over natuur en groen in Leidsche Rijn.
Op deze avond horen zij graag hoe ú het Maxímapark ervaart, beleeft en zou willen zien voor de toekomst! Daarnaast wil men graag met u in gesprek gaan over de plannen voor zelfbeheer van het Maximapark. Dit zal worden gedaan naar aanleiding van de uitkomst van de wijkraadpleging. 
Het invullen van de wijkraadpleging stellen wij zeer op prijs en treft u hier aan: www.wijkraadleidscherijn.nl.
Daarnaast zal de uitkomst van de wijkgroenplannen besproken worden en wil men graag met u van gedachten wisselen over diverse groen en NATUUR onderwerpen (onder andere de groenstrook bij Amsterdam Rijnkanaal, het Willem Alexanderpark, Oude Bomen in Leeuwensteyn), het gebruik en inzet van subsidies voor ‘vergroenen’ van de wijk en wie weet heeft u een goed idee voor een tweede Leidsche Rijn Park?

We zien u graag op 8 juli 2015, waar alle ruimte is om met elkaar over deze onderwerpen van gedachten te wisselen, ervaringen uit te delen en te discussiëren.


Advertentie:

De locatie is het paviljoen van Sportpark De Vryheit (Desto) aan Componistenlaan 1 3451 SX Vleuten (Máximapark Terwijde zijde) 
De avond start om 20 uur en zal ongeveer omstreeks 22 uur eindigen. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.