Indoor skydivecentrum U-Fly op het bedrijventerrein Haarrijn

Op bedrijventerrein Haarrijn komt een nieuw indoor skydivecentrum. Het centrum krijgt de naam U-FLY en moet verschijnen op bedrijventerrein Haarrijn en zal het tweede centrum in Nederland worden. Op dit moment is er alleen één in Roosendaal.

Uitgifteovereenkomst
Initiatiefnemer Henk Moeskops en wethouder Kees Geldof tekenden op de vastgoedbeurs Provada onlangs de uitgifteovereenkomst. Hiermee tekent eigenaar City Sky Dive Centres voor een kavel op het Bedrijventerrein Haarrijn langs de A2 in erfpacht om daar het Skydivecentrum te bouwen.


Advertentie:

Grote windturbine
In een indoor skydivecentrum wordt een vrije val nagebootst door gebruik te maken van een grote windturbine. De wind houdt de bezoeker in de lucht, het wordt dan ook wel een verticale windtunnel genoemd. Parachutisten oefenen regelmatig in zo’n tunnel om te trainen voor echte sprongen.

De bouw start in september 2015. De verwachting is dat het skydivecentrum U- FLY in het voorjaar van 2016 wo

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.