kasteel, De Haar, Haarzuilens

Tourlogo in bloemen in het park van kasteel De Haar

Kasteel de Haar heeft ter ere van de Tourstart het logo van Le Tour Utrecht met ruim 4.000 bloemen in het park van het kasteel geplant. Om de Franse link van Kasteel de Haar te verbinden met Le Tour Utrecht en de Grand Départ letterlijk in het zonnetje te zetten, heeft het familiewapen dat jaarlijks te zien is in de Romeinse Tuin eenmalig plaatsgemaakt voor de Tour-fiets in bloemen.

Ruim 4000 bloemen
Na het inplanten half mei (na IJsheiligen om te voorkomen dat de bloemen ’s nachts bevriezen) onder toeziend oog van wethouder Jeroen Kreijkamp, staat het tourlogo inmiddels in bloei met ruim 3.600 witte Begonia’s, 330 Afrikaantjes en 250 Salvia’s.
De renners komen tijdens de tweede etappe van de Tour vlakbij Kasteel de Haar. Vanuit de lucht zal het het kasteel én het bloemenlogo mooi zichtbaar zijn.

1 gedachte over “Tourlogo in bloemen in het park van kasteel De Haar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven