koffie_lunch_pauze_genieten_eten_drinken_foto_Alisa_Anton

Deel 4: Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er uit Leidsche Rijn?

Regio Leidsche Rijn Ondernemend, een serie

Sacha Willems van Beter Geschreven, voor begrijpelijke taal, (www.betergeschreven.nl) is sinds dit jaar zelf zzp’er. Zij gaat voor Regio Leidsche Rijn op onderzoek uit en doet verslag.

Utrecht telt ruim 21.000 zzp’ers. Veel zzp’ers werken thuis. Sommige gebruiken flexibele werkplekken. En regelmatig gaan zzp’ers naar horecagelegenheden om hun klanten en andere ondernemers te ontmoeten.

Wij vroegen ons af welke geschikte locaties er buitenshuis zijn voor de zzp’er uit Leidsche Rijn.

Haar vierde bezoek bracht Sacha aan Doppio Espresso in the Wall, aan de Hertogswetering 183a, Utrecht. Wat vond zij daarvan?

De bereikbaarheid: goed, zowel met de fiets als met de auto. Door de ligging dicht bij afrit 7 van de A2, is Doppio goed bereikbaar voor iedereen vanuit Leidsche Rijn en daarbuiten. Bij gebruik van een navigatiesysteem is het advies van Doppio wel om “Proostwetering” in te vullen. Bovenop het dak van the Wall zijn veel, meer dan 1250 parkeerplaatsen. De eerste twee uur kun je daar gratis parkeren. Volg voor Doppio P1 (Route).

Wifi: ja, er is gratis wifi. De mogelijkheid om gratis van het internet gebruik te maken benadrukt Doppio zelf op de website. En er zijn extra stopcontacten.

Openingstijden: Doppio is dagelijks geopend. Op werkdagen van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Kaart: veel verschillende soorten koffie en thee. Doppio heeft ook verse vruchtensappen, smoothies en yoggies (yoghurt met fruit). Bovendien kun je hier goed eten. Als ontbijt is bijvoorbeeld yoghurt mogelijk of een croissant. Voor de lunch zijn er verder veel sandwiches en lekkere salades te krijgen. Per gerecht houdt Doppio op een lijst bij welke allergenen het bevat of kan bevatten.

Geluid: ik ben er geweest rond lunchtijd. De akoestiek is in orde; mijn gesprekspartner kon ik goed verstaan. Wel kan het rond de lunch erg druk zijn, waardoor je geen tafeltje meer kunt krijgen. Mijn advies is om van te voren te reserveren.

Algemene indruk: een plezierig zaak. Geschikt om een tijdje te werken en te ontbijten of lunchen. Doppio stimuleert het zakelijk gebruik zelfs; op de website heet het een “geschikte locatie om te (net) werken”. Ook vergaderen is hier mogelijk, maar dan wel na 17.30 uur. Doppio is dan exclusief beschikbaar voor besloten bijeenkomsten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].