Vrijdag 10 juli start bouw klim-en bouldercentrum Neoliet in Maximapark

Op vrijdag 10 juli zal er officieel gestart worden met de bouw van Klimcentrum Neoliet. Kees Geldof, de wethouder van Leidsche Rijn, zal om 15:00 het ‘startschot’ geven voor de officiële start van de bouwwerkzaamheden. Het zal het grootste klimcentrum worden van Nederland worden.

Klik voor vergoting
Klik voor vergoting
Het klimcentrum zal worden gebouwd in het norden van het Maximapark aan de Componistenlaan, naast de manage en tegenover Voetbalvereniging Desto. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te nemen en te proosten.

Wist je trouwens dat Neoliet is opgericht door achtvoudig Nederlands kampioen Erik Jacobs?

[mappress mapid=”133″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven