Regio Leidsche Rijn alweer 2 jaar jong, een update

Afgelopen donderdag 2 juli 2015 is het alweer twee jaar geleden dat www.regioleidscherijn.nl haar virtuele deuren opende en de website & app lanceerde. Tijd voor iets nieuws dachten we zo. Stiekem zijn we namelijk achter de schermen al een tijdje druk in de weer om nuttige maar ook leuke nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Wil je weten wat we binnenkort in petto hebben? Lees dan nog een minuutje door.

Website
Binnenkort lanceren we een nieuwe versie van de website die geoptimaliseerd is voor zowel mobiel, tablet als voor desktop gebruikers. Vooral voor onze mobiele lezers (en dat zijn er echt heel veel) is het een grote stap vooruit. Omdat we wel een mobiele app hebben voor de iPhone maar niet voor Android, hebben we besloten eerst de website te optimaliseren. Overigens kregen we veel verzoeken om ook voor Android een app te bouwen. Voor Windows mobile kregen we minder verzoeken.

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Agenda
Daarover hebben we echt heel leuk nieuws al kunnen we daar nog niet al te veel over vertellen. Hierover binnenkort dus zeker meer!
Mocht je trouwens onze agenda liever in print willen lezen dan pak je gewoon het EigenLR Magazine erbij want die is de afgelopen dagen vast door je brievenbus gevallen.

Social of sociaal?
Regio Leidsche Rijn is een sociaal platform voor bewoners uit Leidsche Rijn, Vleuten -De Meern en omgeving. We vinden het nog niet echt socia(a)l genoeg. Daarom willen we hier binnenkort verandering in brengen.

Het zal mogelijk worden om gesprekken aan te gaan met andere buurtbewoners, (besloten) groepen op te richten en mensen uit te nodigen om aan een groep deel te nemen. Zo kan je ervaringen met elkaar delen door tekst, foto’s en video’s te plaatsen en uit te wisselen. Je kan zelfs anderen attenderen op een gesprek zoals je dat ook op social media doet, een beetje zoals Twitter zeg maar.

App
Omdat onze focus ligt op het lanceren van een responsive website, zodat deze zowel voor mobiele gebruikers als voor deksptop gebruikers dezelfde beleving hebben, verwachten we dat een nieuwe versie van de app helaas nog even moet wachten op een update.

Veilige verbindingen
Binnenkort zal het mogelijk zijn om www.regioleidscherijn.nl ook te bezoeken over een beveiligde verbinding (https). Dit betekent dat de verbinding gecodeerd is en onderweg niet valt af te luisteren. Bovendien weten onze lezers dat ze echt met ons te doen hebben 😉

Binnenkort in het theater
‘Binnenkort in het theater’ moet niet te letterlijk genomen worden. We bedoelen niet in het theater maar binnenkort op je (mobiele)scherm!

Op naar versie 2!

3 gedachten over “Regio Leidsche Rijn alweer 2 jaar jong, een update”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven