Lezersinzending: Video reclamecaravaan Tour de France

Van één van onze lezers (Bedankt Carlos Santos!) ontvingen wij filmpjes van de reclamecaravaan die tijdens de Tour de France in De Meern voorbij kwam. De reclamekaravaan vertrekt nog voordat de renners van start gaan en is ook een heus spektakel. Zo wordt er water op het publiek gesproeid tegen de hitte en worden er goodies zoals zonnepetjes uitgedeeld vanuit de voorbij rijdende voertuigen. Zelfs een losse rijdende band zagen we op de video voorbij komen.

Bekijk hieronder het filmpje:

2 gedachten over “Lezersinzending: Video reclamecaravaan Tour de France”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].