Scooter in botsing met auto in De Meern

Afgelopen vrijdagmiddag rond kwart voor vijf kwam een scooter en auto met elkaar in botsing, dit gebeurde bij De Dompelaar in De Meern. Een vrouw die achter op de scooter zat raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder liep geen verwoning op.

Een boze voorbijganger gaf aan dat het onduidelijk is wie er op De Dompelaar voorrang heeft. Vroeger scheen er een bord stond te hebben gestaan. Dit bord zou een tijd geleden omver zijn gereden, is vervolgens weg gehaald en nooit meer terug geplaatst. Sinds die tijd is zouden er al meerdere ongelukken gebeurd zijn.

1 gedachte over “Scooter in botsing met auto in De Meern”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven