Start bouwwerkzaamheden klimcentrum officieel van start gegaan

Afgelopen vrijdagmiddag 10 juli was het dan eindelijk zover. De start van de bouwwerkzaamheden van Klim- en Bouldercentrum Neoliet Utrecht zijn officieel van start gegaan.

Robin Baks, Wethouder Geldof en Erik Jacobs in gesprek met op de achtergrond klimmende kinderen.
Robin Baks, Wethouder Geldof en Erik Jacobs in gesprek met op de achtergrond klimmende kinderen.
Nadat initiatiefnemer en directeur van Neoliet, Erik Jacobs en NKBV directeur Robin Baks (Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging) hun inleidend praatje hadden gehouden spraken zij beiden ook hun wens uit om op deze locatie internationale wedstrijden te organiseren de komende jaren.

klimmende kinderen Neoliet 1Wethouder Geldof van Leidsche Rijn opende officieel de start van Nederlands grootste in- en outdoor klim- en boulderaccomodatie. Een mijlpaal voor de klimsport! Daarna was er natuurlijk tijd voor bubbels, limonade en heel veel klimmen in de 9 meter hoge mobiele klimwand. Vele kinderen schreven zich in voor de jeugdtrainingen van de KlimKLUP van Neoliet. Voor alle klimmers groot en klein lag er na afloop een leuke verrassing klaar.

Er is op dit moment al een flink funderingsgat gegraven waar het nieuwe klimcentrum gebouwd gaat worden. Komende vrijdag worden alle palen de grond ingeslagen.

klimmende kinderen Neoliet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.