De Wijkraadpleging over groen nog in te vullen tot 1 augustus

Naar aanleiding van de succesvolle Wijkraadavond Leidsche Rijn op 8 juli 2015, waarbij met bewoners, belanghebbenden en geïnteresseerden is gesproken over natuur en groen in Leidsche Rijn en Vleuten de Meern, loopt de wijkraadpleging NATUURlijk Leidsche Rijn nog tot 1 augustus door.

De wijkraden LR en VdM horen altijd graag uw mening en doen dit we o.a. via wijkraadplegingen. We stellen het invullen van de wijkraadpleging zeer op prijs en u treft deze aan op www.wijkraadleidscherijn.nl.

Maximapark leven in het waterAlle bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten de Meern mogen deze invullen. Groen houdt namelijk niet op bij een wijkgrens, zoals ook te merken was aan de besproken onderwerpen: de stand van zaken van de Wijkgroenplannen LR en VdM, belang van hoge oude bomen in de wijk/stad, de plannen voor de Parkzone ARK en het Máximapark.

De presentaties en andere input is natuurlijk terug te vinden op de vernieuwde website van de Wijkraad Leidsche Rijn in het dossier Groen (Groen, Natuur, Ecologie en Parken).
 In dit dossier geeft de wijkraad aan hoe zij naar een wijk streeft waarin veel groen is, waar de bewoners kunnen recreëren en zich prettig voelen, maar dat ook groen dieren in staat stelt voldoende voedsel en schuilplaatsen te vinden om te kunnen overleven.

Met alle input van deze wijkraadavond en de uitslag van de Wijkraadpleging kan de commissie Groen & Natuur weer een betere gesprekspartner zijn en goed onderbouwde adviezen opstellen aan het B&W van de gemeente Utrecht.

Vul hier de wijkraadpleging in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.