Lezersinzending: Gezocht: dader die doorrijd na aanrijding fietser in Parkwijk

Van de week ontvingen wij van een lezer een triest verhaal over een aanrijding wwaarbij de dader is doorgereden en nog niet is aangehouden, om deze reden willen wij dit graag alsnog onder de aandacht brengen. RTV Utrecht schreef er een stukje over al stond in dat artikel dat het slachtoffer alleen schaafwonden had opgelopen.

Het verhaal is als volgt; In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli rond 00:30 is een automobilist doorgereden na aanrijding met een fietser. Dit gebeurde in Parkwijk in Leidsche Rijn op de Tweede Oosterparklaan. Het slachoffer zou alleen schaafwonden hebben opgelopen maar naarmate de tijd verstreek nam de pijn toe en is men alsnog naar het ziekenhuis gegaan. Pas daar werd duidelijk dat het slachtoffer een breuk in de arm/pols had, sflinke haafwonden en een zwaar gekneusde enkel had. De auto zou maar liefst met een snelheid van zo’n 75 km per uur hebben gereden.

Helaas is niet bekend om wat voor merk/type auto het gaat, wel is bekend dat het gaat om een kleine auto rood van kleur met een metallic oranje gloed (een terra achtige kleur). De auto heeft zou schade aan de rechtervoorkant moeten hebben. Als bewijs heeft de politie verfschilfers veilig kunnen stellen.

Camerabeelden
De politie heeft getracht de dader te achterhalen door camerabeelden uit de omgeving op te vragen maar daar kwam men helaas niet verder mee.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of weet u een auto die sindsdien schade heeft aan de rechtervoorkant en rood van kleur is neem dan alstublieft contact op met de politie of met de redactie van Regio Leidsche Rijn zodat wij u in contact kunnen brengen met het slachtoffer.

Tweede Oosterparklaan in Parkwijk, Leidsche Rijn op de kaart:
[mappress mapid=”134″]

2 gedachten over “Lezersinzending: Gezocht: dader die doorrijd na aanrijding fietser in Parkwijk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].