Eerste paal geslagen voor DHL Service Center aan Haarrijnseplas

Afgelopen donderdag 16 juli is tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste paal geslagen voor de bouw van het nieuwe DHL Express Service Center op het bedrijventerrein Haarrijn aan de Haarrijnseplas. Dit gebeurde door de algemeen directeur Michiel Greeven in aanwezigheid van wethouder Kees Geldof van de gemeente Utrecht en Marco van der Laan, directeur van Aan de Stegge Bouw, de aannemer van het nieuwe centrum.

Algemeen directeur DHL  Michiel Greeven tijdens slaan eerste paal
Algemeen directeur DHL Michiel Greeven tijdens slaan eerste paal
Managing Director van DHL Express Nederland Michiel Greeven (48) zegt over het slaan van de eerste paal:
Deze eerste paal legt letterlijk het fundament onder onze nieuwe vestiging in Utrecht. Maar het is ook de eerste paal onder een landelijk project dat voorziet in een verbeterde capaciteit en kwaliteit van alle tien de vestigingen in de Nederlandse vertakking van het mondiale DHL Expressnetwerk.

Impressie DHL verstiging aan de Haarrijnseplas
Impressie DHL verstiging aan de Haarrijnseplas

DHL Express investeert 45 miljoen euro in Nederland
De nieuwe vestiging maakt onderdeel uit van een investeringsprogramma gericht op uitbreiding en vernieuwing van de Nederlandse vertakking van het internationale expresnetwerk van DHL. Het betreft het grootste investeringsprogramma van DHL Express sinds het zich veertig jaar geleden in Nederland vestigde. Daarbij gaan alle tien de vestigingen op de schop. Drie vestigingen worden verbouwd en uitgebreid en voor zeven vestigingen vindt nieuwbouw plaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].