Update: Auto over de kop op Veldhuizerweg

De 35-jarige automobilist reed omstreeks 9.30 uur op zondagochtend met zijn auto vanuit De Meern in de richting van Harmelen. In de bocht van de Velhuizerweg verloor hij de macht over het stuur en de auto raakte hierdoor in de berm. Als gevolg hiervan raakte de auto in een spin en kwam opnieuw in de berm terecht. De auto raakte vervolgens een aarden geluidswal en sloeg over de kop, waarna de auto tot stilstand kwam op de andere weghelft. De bestuurder had vooral last van pijn aan zijn hoofd. Het ambulancepersoneel heeft hem met een nekklem naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook:
Auto over de kop op Veldhuizerweg in De Meern

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.