Opening Castellum Hoge Woerd op zondag 30 augustus

20 juli 2015 11:25  Redactie  1 reactie

Op zondag 30 augustus gaan de poorten van Castellum Hoge Woerd voor het eerst open voor publiek. Op die dag start de feestelijke openingsmaand met veel theatervoorstellingen, rondleidingen, workshops, lezingen en filmvertoningen. Het programma is voor jong en oud.

Enkele highlights uit het programma zijn: Curve, de interactieve installatie van Schweigman& en Het Houten Huis op de binnenplaats, op 30 augustus de première van de documentaire over de ontwikkeling van het Castellum gemaakt door filmmaker Frank du Mosch, speciale activiteiten tijdens het Uitfeest op 6 september, het historische weekend tijdens Open Monumentenweekend op 12 & 13 september en het Oogstfeest op 20 september.Advertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website