Draagvlakmeting aanleg vissteiger bij Langerakbaan

De gemeente wil graag weten of er voldoende draagvlak is onder alle omwonenden van de Langerakbaan voor het aanleggen van een vissteiger en ontmoetingsplek met een picknicktafel. Wanneer er voldoende draagvlak is, wordt het plan uitgevoerd.

Bij bezwaren of behoefte aan meer informatie over dit plan, kan vóór 8 september 2015 contact opgenomen worden met Wijkbureau Leidsche Rijn, of via telefoonnummer 030 – 286 00 00.

9 gedachten over “Draagvlakmeting aanleg vissteiger bij Langerakbaan”

  1. Vis plekken / steigers mogen er wel wat meer aangelegd worden. Zelf een verwoed vliegvisser ziet het aantal locaties om mijn hobby uit te oefenen in leidserijn zeer snel afnemen door aanplant van bomen en riet in natuurlijke oevers. Tevens groeit het natte profiel snel dicht door het eenmalig maaien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven