Voorgenomen plaatsing oplaadpaal Wilgenhoutvlinder

De gemeente wil een oplaadpaal voor elektrische voertuigen met 2 bijbehorende parkeerplaatsen realiseren op de Wilgenhoutvlinder, tussen de eerste 2 noordoostelijk gelegen parkeerplaatsen bij de Vuurvlindersingel. Op de voorgestelde locatie van het oplaadpunt kan gereageerd worden tot uiterlijk maandag 24 augustus 2015. Indienen van reacties kan via utrechtelektrisch@utrecht.nl of via het Klantcontactcentrum van de gemeente: 030-286 00 00. Hier kan men ook terecht voor meer informatie over oplaadpunten.

Via www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant wordt het te nemen Verkeersbesluit gepubliceerd.


Advertentie:

3 reacties op “Voorgenomen plaatsing oplaadpaal Wilgenhoutvlinder”

  1. en de scheepsdiesel maar stampen. lekker soppen met de pensioen gat bonus van de offshore windmolen parken onder het mom dan komt al die opwinding vanzelf terug bij de universele beroepen op grondstofloze bodem gecompenseerd door invoerrecht en verbaal beledigen er ook bij natuurlijk. lekker bezig psychotische borderliners van de silentpartnerships

  2. hoe kan je nou godverredomme geen groen stroom netwerk hebben, maar wel twee zenuwstelsels die je lichaam draaien en denken dat witwassen over het grijze netwerk best door de beugel moet kunnen voor de komende generaties?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.