Ook dit jaar weer kermis in De Meern van 19 – 23 augustus

De kermis komt weer terug in De Meern en wel van woensdag 19 tot en met 23 augustus. Kermis organisator Verdonk is blij dat de gemeente weer een vergunning heeft afgegeven.

De volgende attracties worden in ieder geval verwacht: Pusher, Lijntrek, Simulator, Bussensport, Kop van Jut, Crazy Dance, Kindermolen, Polyp, Hollywood Star, Movietrain, Lucky Duck, Lucky Grane en Bungee trampoline. Natuurlijk onbreken de echte Kermissnacks ook niet zoals Suikerspin & Popcorn, Gebakkraam, Suikerwerken & Nougat en Patatkraam.
Advertentie:

Om voor de inwoners van Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn en omgeving een leuke kermis te zorgen komen er diverse acties, zal zal op 19 augustus een Eurodag gehouden worden . Alle rit prijzen van alle draaiende attracties zijn dan € 1,00 per persoon. 

Ook is er op deze dag voor jonge kinderen, hun ouders, opa en oma’s van 15:00 tot 17:30 clown Desalles, gekleed in een lolbroek en grapjas, met zijn fiets en koffer of met zijn eigen botsauto, aanwezig. Met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de een na de andere verrassing tevoorschijn en maakt hij de leuke ballonnen decoraties. Kortom, een clown met lol en plezier voor jong en oud!Op alle andere dagen zijn de rit prijzen van alle draaiende attracties niet meer dan €2,00 per persoon. Een paar dagen voorafgaand aan de kermis worden er bij supermarkten, winkel en diverse andere plaatsenkortingsbonnenboekjes afgeleverd. De bezoekers kunnen deze bonnen tijdens de gehele kermisperiode inleveren bij de betreffende exploitanten.

2 reacties op “Ook dit jaar weer kermis in De Meern van 19 – 23 augustus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.