Straalbezopen automobilist maakt nachtelijke duik in de Leidse Rijn

In de nacht van maandag op dinsdag is een stomdronken man met auto en al het water ingereden. De man reed rond 3.30 uur bij de Rijksstraatweg de Leidse Rijn in. De bestuurder heeft s-nachts een stuk moeten zwemmen en is op eigen kracht het water uitgekomen.

Brandweerduikers hebben voor de zekerheid nog gezocht naar meerdere inzittenden. Die bleken er niet te zijn. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man hoort nog van de officier van justitie of hij een boete krijgt of toch voor de rechter moet komen.


Advertentie:

1 reactie op “Straalbezopen automobilist maakt nachtelijke duik in de Leidse Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.