WandelgroepLOOP start met nieuw wandelseizoen in Vleuten

WandelgroepLOOP start op 6 augustus met een nieuw wandelseizoen in Vleuten. De afstanden variëren tussen de 5 en de 8 kilometer. Na afloop van de wandeling kan er gezellig een kopje koffie of thee gedronken worden en wordt er gezellig nagepraat om elkaar beter te leren kennen, om op deze manier sociale contacten uit te breiden en meer mensen te leren kennen. Verder is wandelen een prima manier om je eigen omgeving op een andere manier te beleven.

Diabetes Challenge
Op de woensdagavond is men met 15 wandelaars in training voor de Diabetes Challenge die in derde week van september plaats gaat vinden in Vleuten. WandelgroepLOOP organiseert dit samen met het Julius Gezondheidscentrum en de Bas van de Goor Foundation. Wandelaars met Diabetes zijn in april 2014 uitgedaagd om in september in één week vier keer 10 tot 12 kilometer te wandelen. Het wordt een echte Challenge omdat we in april van start zijn gegaan zijn met 3 kilometer te wandelen; daarna zijn we elke week gaan trainen om te komen tot vier keer 10 tot 12 kilometer wandelen in september.

In oktober is de planning om , in samenwerking met de Diabetes Vereniging Nederland, een “wandelgroepLOOP met oog voor Diabetes “ op te starten. Verdere informatie over dit mooie initiatief volgt nog. Heb je interesse in deze nieuwe activiteit, dan kun je dat alvast doorgeven.

Laat je uitdagen en LOOP een keer mee met wandelgroepLOOP. De eerste keer meeLOPEN plus de eerste keer koffie of thee is gratis!
Heb je zin om mee te gaan doen, meld je dan aan door een mail te sturen naar smitejj@dds.nl, te bellen naar 06-22767450 of via de website www.wandelgroeploop.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.