U Gids voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht

7 augustus 2015 16:26  Redactie  Reageer

Het valt niet altijd mee om informatie of voorzieningen te vinden rondom wonen, welzijn, zorg en financiën. De website van de U Gids wijst deze weg, zodat u zelf weer verder komt. De U gids geeft antwoorden op vragen zoals, waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Kom ik in aanmerking voor zorgtoeslag? Wat moet ik doen als ik last heb van mijn buren?

Op de voorzieningenkaart WelkomeWijken kunt u het totale aanbod in de stad zoeken, maar ook per wijk en postcodegebied inzoomen.
Op de voorzieningenkaart WelkomeWijken kunt u het totale aanbod in de stad zoeken, maar ook per wijk en postcodegebied inzoomen.

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Vanaf half juni staan professionals van het stadsteam Informatie en Advies van U Centraal u graag te woord via de chatfunctie. Ook kunt u meepraten over actuele thema’s op het forum.

Bekijk de U Gids op www.ugids.nl.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website