Wandelgegevens per groep voor wandelgroepLOOP

WandelgroepLOOP start op 6 augustus met een nieuw wandelseizoen in Vleuten. Een overzicht van alle wandelgegevens per groep voor iedereen die meewandelt met wandelgroepLOOP:

1) Vleuten : iedere dinsdagmiddag om 14.00 uur vertrekken de wandelaars uit Vleuten vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin, Utrechtseweg 12, 3544 NH Vleuten, met na afloop koffie in het Tuincafé van Intratuin

2) Vleuten : iedere donderdagmorgen om 10.00 uur vertrekken de wandelaars uit Vleuten vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin, Utrechtseweg 12, 3544 NHVleuten, met na afloop koffie in het Tuincafé van Intratuin

3) Zaterdagmorgen vertrekken we ook vanaf de parkeerplaats van Intratuin in Vleuten. Er zijn veel zaterdagwandelaars uit Vleuten-De Meern, die dan meelopen. Een deel van de wandelaars gaat rechtstreeks naar de startplaats en een ander deel vertrekt vanaf de parkeerplaats van Intratuin in Vleuten. Alle wandelaars verzamelen dan en vertrekken dan om 9.00 uur vanaf de vooraf bekend gemaakte startplaats ergens in de omgeving. Ook de starttijd vanaf de parkeerplaats van Intratuin Vleuten wordt dan gelijk bekendgemaakt( als de zomertijd voorbij , dan veranderen de starttijden voor de zaterdaggroep). Onderweg of aan het einde van de wandeling drinken we met elkaar koffie.

4) Vleuten : iedere woensdagavond om 19.00 uur vertrekken de Diabetes Challenge-lopers voor hun wandeling vanuit Parkrestaurant Anafora in het Maximapark ,waar we na afloop ook weer koffie drinken met elkaar. Deze Diabetes Challenge wordt georganiseerd in samenwerking met het Julius Gezondheidscentrum Leidsche Rijn en wordt gelopen door 15 lopers met Diabetes. Deze Diabetes Challenge eindigt in de week van 14 september met een Avondvierdaagse Diabetes Challenge van ongeveer 10 kilometer per avond. Wil je meer weten over deze Diabetes Challenge ? Kijk op de site van de Bas van de Goor Foundation www.bvdgf.org.

5) Vleuten : vanaf oktober 2015 gaan we, samen met de Diabetes Vereniging Nederland, een wandelgroepLOOP “Met Oog Voor Diabetes“ opstarten. Mensen met Diabetes worden dan uitgenodigd om elke woensdagavond mee te gaan LOPEN om zo hun conditie op peil te krijgen en te houden. Begeleiders en Vrijwilligers worden opgeleid om deze groep goed te begeleiden.

Lees hier de eerdere berichten over wandelgroepLOOP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.