Kinderen leren meer over kunst op De Vrijstaat

Op de kinderkunstlocatie De Vrijstaat kamperen deze week 30 kinderen. De kinderen kamperen daar gezamenlijk met kunstenaars in tipi tenten. Met kunstenaar Monique Klaver maken zij schilderijen en kunstwerken in de stijl van de beroemde kunstenaar en architect Hundertwasser.

Aanstaande vrijdag worden de resultaten gepresenteerd aan het publiek. De week daarop werken jongeren in de leeftijd van 12 to 16 jaar samen met bamboekunstenaar Antoon Versteegde en met fotograaf Saskia van Gelderen.


Advertentie:

Over De Vrijstaat
De Vrijstaat is een kunstlocatie voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 16 jaar. Hart van De Vrijstaat is de monumentale boerderij Hofstede ter Weide, gelegen aan de rand van Leidsche Rijn. Jaarlijks ontwikkelen we twee langlopende exposities met interactief workshopprogramma. Op De Vrijstaat KunstAcademie werken kinderen intensief samen met professionele kunstenaars. Verder maken we ieder jaar een theatervoorstelling voor het hele gezin en kunnen kinderen in de zomer kamperen op onze KinderKunstCamping. Ook bieden we kunsteducatie voor scholen en diverse workshops voor BSO’s, kinderfeestjes of andere groepen kinderen.

Lees hier alle artikelen over De Vrijstaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *