Extra file op A12 door kettingbotsing

12 augustus 2015 15:03  Redactie  Reageer

Woensdagochtend rond 11:00 is op knooppunt Oudenrijn op de A12 bij De Meern een botsing ontstaan tussen drie auto’s. Vlak voor het ongeluk stond er al op de A12 een voor dat tijdstip ongebruikelijke file.

Waarschijnlijk heeft de kop van de botsing de file over het hoofd gezien, waarop vervolgens twee andere auto’s volop er achterop klapte. Een vrouw raakte door dit ongeval gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Zij zat samen met een andere vrouw en ene baby in de auto. Verder raakte er niemand gewond.

Doordat er drie rijstroken werden afgesloten ontstond er een flinke file. De politie doet onderzoek naar het ongeval.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website