Programma Septembermarkt Harmelen

Er is een vol programma samengesteld door de organisatie voor de 38e Septembermarkt op 5 september. De voorbereidingen zijn in volle gang en dit jaar is er een primeur. Namelijk het boek van Carl Siegert en Mieke Schilder: een halve eeuw brood op de plank in Reijerscop, over zowel het Harmelense als het De Meernse deel. Jaarlijks bezoeken er rond de 15.000 mensen de Septembermarkt.

Kinderen
Voor kinderen is er een optreden van Later Als je Big Band (om 14.15 uur) en is er een leuke avonturenshow van Rogier de Avonturier. Er zijn spectaculaire dansshows van Saskia’s dansschool op de Kalverstraat, er is een kinderattractie en ballonnenclown Fred komt zijn ballonkunsten vertonen aan iedereen die het maar wil zien. De waterattractie voor kinderen wordt verzorgd door Ballie’s Kinderopvang en zal in het Koningspark staan.

De Vrienden van Harmelen Live
De vrijmarkt zit helemaal vol en zal alleen plaatsvinden in en rondom het Koningspark. Op de warenmarkt is een grote diversiteit aan kramen, met de primeur van Carl Siegert en Mieke Schilder. Als afsluiter van de 38ste Septembermarkt is er ‘de Vrienden van Harmelen Live’ van 16.30 tot 19.00 uur.

Programma

Programma Podium Kalverstraat :
11.00 – 11.45 uur Rogier de Avonturier, een leuke avonturenshow voor kinderen
12.30 – 13.15 uur Saskia’s dansschool
13.30 – 14.00 uur Saskia’s dansschool
14.15 – 16.15 uur Later Als je Big Band
16.30 – 19.00 uur Vrienden van Harmelen Live

Overige programma’s:
08.00-13.00 uur Waterattractie, vijver Koningspark
11.30-15.30 uur Ballonnenclown Fred, in het centrum

Vrijwilligers gezocht!
Waar de meeste jaarmarkten georganiseerd worden door organisatiebureaus is de Septembermarkt Harmelen al ruim 35 jaar in handen van enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. De stichting Septembermarkt Harmelen heeft als doel een veelzijdige en gezellige jaarmarkt te organiseren. De organisatie zoekt enthousiaste dorpelingen die op de dag zelf een paar uur de handjes uit de mouwen willen steken voor het opbouwen en afbreken van de markt, maar ook mensen die in het bestuur willen plaats nemen. Voor meer informatie neem contact op met: Joke Vermeer, tel: 0348 44 30 75.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.