Bruikbare (tweedehands) kinderboeken gezocht voor de jaarlijkse kinderboekenmarkt

De tweedehands kinderboekenmarkt is een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand (woensdag 14 oktober 2015) tijdens de landelijke Kinderboekenweek is. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Bredeschoolcoördinator Hester Bruinsma: “Wij zijn hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden.”
Wie geschikte kinderboeken heeft kan ze afgeven op Brede School Het Zand, Pauwoogvlinder 20, of een berichtje sturen naar h.bruinsma@cultuur19.nl, indien u graag wilt dat ze bij u opgehaald worden.

De kinderboekenmarkt vindt plaats rondom de Hortus en de gymzaal van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 14 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek: Raar maar waar! Meer informatie over de invulling van het programma is te vinden op www.bredeschoolhetzand.nl.
Iedereen is van harte welkom!

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Cultuur19, Saartje Kinderopvang en DOENJA Dienstverlening. Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht en van Boer Goes.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.