Stel jezelf voor! Interview met XCITE Zumba DanceClub

3 september 2015 18:45  Redactie  Reageer

Vertel ons meer over de organisatie/onderneming
XCITE Zumba DanceClub bestaat sinds 1 december 2014 en is voorbestaan uit Redondo Zumba Club welke al meer dan 5 jaar bestond. Als lerares van Redondo Zumbaclub heb ik de mogelijkheid gekregen om de club over te nemen. Dit was meteen iets waar ik open voor stond. Ik vind Zumba superleuk, maar ben ook zelf ondernemend van karakter. De naam “XCITE “ komt voor uit “xcitement”, omdat we van mening zijn dat sporten bij ons een stimulans, opwinding en een leuke prikkel is. Wij geven zowel Zumba lessen als Zumba Toning lessen. XCITE Zumba Team bestaat uit Certified Instructors met een Latijns- en Zuidamerikaanse achtergrond. Dat voel je direct aan de warme sfeer en muziek! Onze instructeurs hebben jarenlange dans- en/of fitness ervaring en zijn allemaal door Zumba Fitness gecertificeerd. Wij volgen continue trainingen en masterclasses om bij te blijven. Daarnaast verzorgen wij regelmatig Specials, Masterclasses en de Zumba Instructors Training en zijn wij daarmee officieel partner van Zumba Fitness LLC. We geven 5 dagen in de week Zumba Fitness op 2 locaties. We geven zowel lessen in Vleuterweide als in Parkwijk.

Cinthya Poulina van XCITE DanceClub
Cinthya Poulina van XCITE DanceClub
Wat is in jullie ogen ondernemerschap?
Bij ons kom je terecht in een leuke en warme sfeer waarbij je tegelijkertijd een goede workout meemaakt. De leden hebben altijd de optie om een losse les / proefles te doen. Daarbij hebben we ook de mogelijkheid voor de leden om een strippenkaart of een abonnement aan te schaffen. Zo kunnen de leden zelf beslissen wat het beste bij hem of haar past.

Wat zijn jullie belangrijkste drijfveren?
Wij willen dat iedereen met plezier naar de Zumbalessen komt. ZUMBA is FUN. Het moet geen verplichting zijn, maar juist een feestje waarbij je tegelijkertijd een super workout mee pakt.

Zumba Toning lessen
Zumba Toning lessen
Wat is jullie ambitie voor komend jaar?
Komend jaar willen wij groeien in het ledenaantal en het lessenaanbod. We zouden ons lesaanbod willen uitbreiden met meerdere specials en met meer Zumba Toning lessen.

Wat is het leukste of gekste dat jullie ooit meegemaakt hebben binnen de organisatie/onderneming?
Het leukste tot nu toe was toch wel echt ons Zumba Live event van januari 2015 waarbij een brassband live kwam optreden. Iedereen ging uit hun dak en er ontstonden 2 groepen, een spontane battle. Het was 1,5 uur lang plezier Zumba met alle leraren van XCITE DanceClub. Zelfs na het evenement ging de brassband nog even door in de lobby onder het genot van een drankje.

Waar verwachten jullie in de toekomst te staan?
In de toekomst hopen uit te breiden naar meerdere en nieuwe locaties.

Waarom moeten we allemaal een kijkje nemen op jullie website/voorstelling/open dag?
XCITE DanceClub is gewoon een super leuke Zumba school. Hier wil je zeker een keer een lesje volgen. Onze website www.xcitezumbadanceclub.com is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Lessen kunnen/moeten online gereserveerd worden, zodat je een aantal maanden vooruit al zeker bent van je plek in de les. Op onze website vind je ook video compilaties van onze Zumba instructeurs, waardoor je al van te voren een idee hebt welke les het beste bij je past en wat je kunt verwachten.

Mvg Cinthya Poulina
Website: www.xcitezumbadanceclub.com
Facebook: www.facebook.com/xcitezumbadanceclub.com

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website