Halloween

Hulp gezocht voor Halloween in De Balije

Voor het Halloweenfeest in Buurtspeeltuin De Balije zijn wij op zoek naar enthousiaste buurtbewoners uit Vleuten – De Meern die mee willen helpen bij het organiseren van een griezelig leuk feest! Vindt u het leuk om mee te denken over het feest dat op zaterdag 31 oktober 2015 plaatsvindt? Dan zijn wij op zoek naar u!

Halloween vergadering De BalijeAls betrokkene bij de organisatie van het feest kunt u ervoor kiezen om zowel bij de organisatie en op het feest te helpen. Een andere optie is dat u alleen op het feest komt helpen bij de uitvoeringen van bijvoorbeeld de activiteiten of voorbereidingen.
Met de buurtbewoners die bij de organisatie betrokken willen worden, komen wij drie keer bij elkaar. Alle hulp is welkom! De eerste bijeenkomst is op woensdag 16 september van 19.00 uur tot 21.00 uur.


Advertentie:

Voor meer informatie mailt u naar halloweenindebalije@gmail.com of belt u met initiatiefnemer Dani van Rossum op 06-46547177

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.