Informatieavond vrije school op 24 september

Op dit moment is het vrije school onderwijs nog niet vertegenwoordigd in het schoolaanbod in Leidsche Rijn. Maar als het goed is komt hier, door een team van enthousiaste ouders, volgend schooljaar verandering in.

Op donderdag 24 september zal de eerste informatieavond gehouden worden in KDV Kindergarden (Dirck Hoetweg 5, 3541 BH Utrecht), de avond zal starten om 20:00 uur.

Ben je geïnteresseerd, wil je graag meer weten over wat het onderwijs inhoudt? Wil je graag weten hoe de plannen ervoor staan of wie hier mee bezig zijn? We nodigen je van harte uit om deze avond bij te wonen.

Vrije inloop is natuurlijk toegestaan, al wil men graag weten op hoeveel geïnteresseerden men kan rekenen. Daarom kun je je per direct inschrijven door een mailtje te sturen naar [email protected] en naam en aantal personen te vermelden.

Wat is een Vrije School?
Vrij, maar niet vrijblijvend. Het ‘vrije’ in ‘vrijeschool’ heeft niets te maken met vrijblijvendheid. Kinderen krijgen een duidelijke structuur aangeboden. Regels zijn regels. Het ‘vrije’ heeft betrekking op de vrijheid en de verantwoordelijkheid die de leerkracht heeft. Deze kan, binnen de wettelijke- en door de school gestelde kaders, zelf de lesstof en zijn of haar eigen professionaliteit ontwikkelen. Dat resulteert in wakkere, leergierige en gemotiveerde leerkrachten. Lees verder

Lees ook:
Lezersinzending: Enthousiaste ouders starten Vrije School Leidsche Rijn
www.vrijeschoolutrechtwest.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].