Bewoners houden herfst-opruiming in Parkwijk

11 september 2015 11:30  Redactie  Reageer

Op zaterdag 26 september organiseerd Gewenst Eigen Initiatief Parkwijk (GEI) een herfst-opruiming in Parkwijk (Leidsche Rijn). Op die dag steken bewoners, winkeliers, scholieren en vele andere bewoners hun handen uit de mouwen voor het opruimen van zwerfafval in de buurt.

Dit keer is het Ab Harrewijnplein tegenover de Emmaus en restaurant De Hoge Weide aan de buurt (het plein zal worden afgesloten voor verkeer) en wel tussen 11:45 – 12:45. Men start en eindigen de actie op de hoek op de hoek van Ab Harrewijnstraat / Winterkersstraat. De afsluiting zal gebeuren met een groepsfoto van het verzamelde afval. Vaak worden de vrijwiligers ook nog eens verrast, dat kan bijvoorbeeld zijn met een leuke muzikant. Aanmelden hoeft niet maar mag wel door een mailtje te sturen naar info@g-e-i.nl. Mensen die de oogst willen komen bewonderen om 12.45 uur zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Lees ook:
Alle artikelen over Gewenst Eigen Initiatief Parkwijk (GEI)

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website