Confrontatie met inbrekers in winkel op Meerndijk

Op zondagochtend 13 september omstreeks 06.50 uur schrok een getuige wakker van breekgeluiden aan de kledingwinkel “Jola” aan de Meerndijk in De Meern. Toen deze getuige poolshoogte ging nemen werd deze geconfronteerd met drie inbrekers.

De getuige zag een man die op de uitkijk stond. Direct hierna zag hij twee andere mannen uit de winkel lopen. De mannen vluchtten na hun ontdekking direct weg en renden de Van Zuylenstraat in. Op hun vlucht werd gereedschap weggegooid. De daders zijn vanuit de Van Zuylenstraat rechtsaf de Ten Veldestraat ingerend.

Inbraak winkel meerndijkDe voordeur van de winkel bleek op grove wijze te zijn opengebroken. Gelukkig kon het winkelgedeelte niet worden bereikt want er was nog een rolluik aanwezig en hier zijn de daders “niet aan toegekomen”.

Signalement
Het gaat om 3 mannen van rond de 20 jaar. Zij werden omschreven als mannen met een Marokkaans uiterlijk. Eén van de mannen droeg een groene jas.
De winkel ligt direct naast de Jumbo-vestiging op de Meerndijk. Heeft u ondanks het vroege tijdstip iets gezien wat met deze inbraak in verband kan worden gebracht? Heeft u misschien de vluchtende daders gezien in de wijk rond de Meerndijk – Ten Veldestraat? Neemt u dan s.v.p. contact op met de recherche van het basisteam Utrecht-West via het nummer 0900-8844.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.