Kinderkledingbeurs op 3 oktober in de Voorn

Op zaterdag 3 oktober organiseert Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn de najaarsbeurs in kindercluster Voorn. De beurs is geopend van 10.00 tot 12.00 uur aan de Akkrumerraklaan 131.

Zo’n 50 particulieren verkopen gebruikte maar bruikbare kleding en speelgoed. Ook is er nieuwe restantmerkkleding te koop voor zachte prijsjes. Iedereen is van harte welkom om te komen snuffelen én de herfst- en winteroutfit voor zoon of dochter aan te schaffen.

Zelf kinderkleding of speelgoed verkopen, kan ook. Tijdens de inschrijfavond, op woensdag 23 september a.s. om 19.00 uur, kunnen verkopers mee loten om een tafel te huren. Deze avond is in de ontmoetingsruimte van kindercluster Voorn op de Akkrumerraklaan 131 in Leidsche Rijn. Een tafel kost € 10,- .

Na de beurs is er de mogelijkheid om niet-verkochte kleding en speelgoed aan lokale goede doelen schenken.
Dus zoekt u kinderkleding en speelgoed of wilt u zelf uw spulletjes verkopen? Kom naar de vrolijkste beurs van Leidsche Rijn. De beurs is op zaterdag 3 oktobergeopend van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang is gratis! Voor meer informatie: kijk op www.kinderkledingbeursleidscherijn.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/kinderkledingbeurs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.