Politie vlag

Ramkraak op Albert Heijn Mereveldplein

in de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op de Albert Heijn in winkelcentrum Mereveldplein in De Meern. Bij de ramkraak is er veel schade veroorzaakt maar is er volgens de politie niets buit gemaakt.

De inbrekers zijn met een auto tegen de pui aangereden en hebben het vermoedelijk gemunt op de pinautomaat die in het pand aanwezig is. Hoe de daders zijn binnen gekomen is vooraslsnog niet duidelijk. Ondanks dat er niets lijkt buit gemaakt zijn de daders gevlucht met een auto die niet veel later werd terug gevonden in het water langs de Tjepmaweg in de Meern.


Advertentie:

De daders zijn nog niet gevonden. Mocht u meer informatie hebben neem dan contact op met de politie op nummer: 0900-8844.

4 reacties op “Ramkraak op Albert Heijn Mereveldplein”

  1. Wat een ellende zeg. Net zo mooi opgeknapt. Wat een ellendelingen zeg. Ik hoop dat ze snel gepakt worden en op eigen kosten de boel gaan opknappen. Ik ben 200% voor heel veel camerabewaking. De privacywet moeten ze maar eens veranderen. Veiligheid voor alles!! Succes met het pakken van dit uitschot.

  2. Het winkelcentrum aan het Mereveldplein is redelijk opgeknapt, maar de woningen erboven zijn in vreselijk staat. Rottende kozijnen, deuren die niet dicht kunnen. Het winkelcentrum is al jaren een rottende wond in het dorp wat daarom veel criminaliteit aantrekt (wietkwekerijen, diefstal, moord etc…). Hoorne Vastgoed (eigenaar) en verhuur organisatie Actys doen er niets aan en wijzen naar andere mensen. Vreselijke plek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.