Woningbranden in Vleuten en De Meern

Dinsdagochtend om 11:20 is aan de Rijksstraatweg in De Meern,een brand in een woning uitgebroken. De brand zou zijn ontstaan op het dak van de achterkant van de woning. Gellukig had de brandweer het snel onder controle.

Aan de Puttershof in Vleuten is dinsdagnacht ook een brand in een woning uitgebroken, dit gebeurde rond 2:00. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De brand zou zijn ontstaan in een ketel van de woning. Een bewoner wist te vertellen dat er al eens eerder brand was uitgebroken.


Advertentie:

Van beide branden is nog niet precies duidelijk hoe de branden zijn ontstaan. Gelukkig zijn er geen slachtoffers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.