Bewonerspanel Leidsche Rijn Centrum 23 september

Aanstaande woensdag 23 september vindt in het verkoopkantoor van Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel (boven Brasserie Grauwaart) de eerste bijeenkomst van het bewonerspanel plaats. Bewoners kunnen dan meepraten en meedenken over de beleving in Leidsche Rijn Centrum oftewel de ‘Customer Journey’

Met dit bewonerspanel krijgen bewoners de ruimte om hun ideeën te delen. In kleine groepjes wordt een brainstorm gehouden over verschillende onderwerpen gericht op de uiteindelijke beleving in het winkelcentrum. Over hoe het een aantrekkelijk centrum wordt voor kinderen en jeugd, voor senioren en op het gebied van service, gemak en gadgets. Met elkaar wordt besproken hoe Leidsche Rijn Centrum zo prettig mogelijk kan worden ingericht.


Advertentie:

Bewonerspanel
Rogier Hendriks, werkzaam voor Leidsche Rijn Centrumplan, neemt bewoners tijdens de bijeenkomst mee op een ‘korte reis’ door het nieuwe centrum. Vervolgens wordt in kleine groepjes aan de hand van thema’s gesproken over de beleving van het centrum. Er is een middag- en een avond sessie. De middagsessie is van 15.00 – 17.00 uur en de avondsessie is van 19.30 – 21.30 uur. Er wordt gevraagd wat je goed vindt, dan wel wat je nog mist.

Thema’s
De thema’s zijn: kinderen tot 8 jaar, kinderen van 8 tot 15 jaar, jongeren, ouderen, mensen met fysieke of visuele beperking, gadgets, service en gemak, wonen en huisdieren. Aan de hand van de thema’s kun je kiezen of je bij de middag- of avondbijeenkomst wilt zijn. Je kan dit ook op de dag zelf bepalen.

Kinderen
Wannneer je kiest voor het thema ‘kinderen’ neem dan ook vooral je kinderen mee! Zij kunnen het beste zelf aangeven wat ze willen en zijn dan ook van harte welkom om mee te praten over de beleving van kinderen in het winkelcentrum.

Programma woensdag 23 september
15.00 uur (of 19.30 uur) : Ontvangst in verkoopkantoor aan de Grauwaartsingel
15.15 uur (of 19.45 uur) : Welkom en presentatie Customer Journey door Rogier Hendriks
15.45 uur (of 20.15 uur) : Thema’s in kleine groepjes bespreken
16.45 uur (of 21.15 uur) : Terugkoppeling eerste bevindingen en uitleg vervolg
17.00 uur : Einde bijeenkomst

Locatie: verkoopkantoor Leidsche Rijn Centrum, Grauwaartsingel 1A, Leidsche Rijn Utrecht

Aanmelden
Via info@leidscherijncentrum.nl kan je laten weten of je bij de middag- of avondbijeenkomst aanwezig wil zijn. Wanneer je kinderen meeneemt dan graag de leeftijden erbij vermelden. Voor vragen kun je contact opnemen met Karin van Wingerden, 06 24 57 62 62.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.