Leidsche Rijn Diabetes Challenge groot succes

Afgelopen vrijdag hebben 14 deelnemers de Leidsche Rijn Diabetes Challenge volbracht. Deze Diabetes Challenge werd georganiseerd door het Julius Gezondheidscentrum Terwijde en de Bas van de Goor Foundation. De wandeltrainingen zijn verzorgd door WandelgroeplOOP.

2015-09-20_diabetes_challenge_2De wekelijkse wandeltraining op de woensdagavond is in april van start gegaan. Er is in april gestart met wandelingen van 3 kilometer; tijdens de wekelijkse trainingen zijn er zelfs wandelingen van 12 kilometer gelopen.
De deelnemers hebben vorige week, hun eigen Diabetes Challenge Vierdaagse van vier keer 8 km en vier keer 10 kilometer volbracht. Sommigen hebben er zelfs een Vijfdaagse van vijf keer 10 kilometer gemaakt.

Woensdagavond, tijdens deze Diabetes Challenge Vierdaagse kwam Bas van de Goor de deelnemers aanmoedigen én natuurlijk ook zelf meelopen wat door de deelnemers erg op prijs werd gesteld. Afgelopen vrijdag was de laatste avonde en liepen vrienden en familie van de deelnemers mee. De deelnemers werden gehuldigd met bloemen. Na afloop kreeg men een certificaat uitgereikt door de medewerkers van Julius Gezondheidscentrum waarop zij van harte gefeliciteerd werden met hun prima prestatie.

2015-09-20_diabetes_challenge_1Meelopen?
WandelgroepLOOP blijft elke woensdagavond wandelingen organiseren zodat deelnemers hun gezonde levensstijl kunnen blijven voortzetten. Begeleiders en vrijwilligers van deze woensdagavond wandelingen gaan zich komende weken specialiseren in “Bewegen met Diabetes“ bij de Diabetes Vereniging Nederland.
Iedere woensdagavond vanaf 23 september om 19.00 uur vertrekken ze vanaf Buurtcentrum de Weide Wereld, (Teunisbloemlaan 48, Vleuten) voor een wandeling van 6-8 kilometer, met na afloop koffie drinken in het Buurtcentrum.

Voor informatie over de wandelingen, inschrijven en kosten kunt U mailen naar Nel Smit (smitejj@dds.nl) of bellen op nummer 06-22767450. De website van de wandelgroep is: www.wandelgroeploop.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.