Zumba Toning Lessen zijn hartstikke populair!

Bij XCITE Zumba Danceclub zijn zowel de Zumba lessen als de Zumba toning lessen razend populair. ZUMBA TONING doe je, net als de “gewone” ZUMBA les, voornamelijk op Latijns-Amerikaanse muziek. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ZUMBA TONING-sticks. Gewichten van 0,5, 1 kg of 2 kg helpen je om nog meer calorieën te verbranden door bepaalde spiergroepen extra of zwaarder te trainen. De sticks kunnen tijdens de les gebruikt worden voor squats, lunges en strekkingen met de armen. Het voordeel van de handzame Zumba Toning gewichten is dat je alle bekende pasjes en bewegingen kan blijven uitvoeren. En voor wie er zonder Toning sticks wilt meedoen, verandert er verder niets aan de les!

Een kleine impressie wat zumba toning precies inhoud:

Op maandag (20.15u) geeft America Perez een zumba toningles op het UCK in Vleuterweide. America Perez heeft in het verleden heel lang les gegeven voor onze Zumbaclub en is nu weer teug. Ze is van Venezolaanse achtergrond en heeft tijdens haar jeugd verschillende soorten culturele evenementen meegemaakt zoals dansen met folkloristische groepen in haar stad, omdat muziek en dans haar passie zijn. America Perez is een gecertificeerde Zumba Basis I, Basis II Zumba Toning en Zumbatomic (kinderen) instructeur. De Zumba toningles is razend populair en zit altijd vol. Het is daarom altijd verstandig en aangeraden om je van te voren aan te melden via het online lesrooster. Een account aanmaken is gratis en zonder verplichtingen.

Xcite Zumba Toning lessen - 1Vanaf 1 oktober 2015 zal ook op de donderdag drie weken lang proefgedraaid worden met Zumba toningles op het UCK in Vleuterweide. Deze zal worden gegeven door de Braziliaanse instructeur Ranny lee Joy. Lee geeft al meer dan 2 jaar zumbalessen voor de zumbaclub en heeft een ruime danservaring als choreograaf en entertainer. Op deze dag zal er dan om 19.00 een gewone Zumba worden gegeven en om 20.00 uur zal er dan een Zumba toningles worden gegeven.

Xcite Zumba Toning lessen - 2XCITE Zumba DanceClub bied een totaal van 8 lessen per week aan op twee verschillende locaties. Deze lessen worden gegeven door 4 verschillende gecertificeerde Zumba instructeurs.

Bij XCITE Zumba DanceClub zit je niet meteen vast aan een abonnement of strippenkaart. Een proefles voor het bedrag van 8 euro is ook mogelijk. Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie.

Aarzel bij meer vragen niet om een e-mail te sturen via het contactformulier op de website van XCITE.

Meer informatie

www.xcitezumbadanceclub.com

www.facebook.com/xcitezumbadanceclub.com

www.twitter.com/zumbaclub
www.youtube.com/user/xcitezumbadanceclub/videos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.