Gezocht: vandalen verrichten ‘zieke’ baldadigheden in De Meern

Het afgelopen weekend hebben vandalen flink huisgehouden op en rond een bouwplaats aan de Loenenseboslaan in De Meern.

Vandalisme bouwplaats Loenenseboslaan De MeernDe politie kreeg op zondagavond 27 september een melding dat er met graffiti en purschuim gespoten zou zijn bij de bankjes op Het Lint tegenover de sportvelden van V.V. De Meern en MHC Fletiomare. Wij troffen daar een flinke chaos aan. Meerdere bussen pur waren leeggespoten, de grond was bezaaid met troep en banken en vuilnisbak waren ondergespoten met verf.

Vandalisme bouwplaats Loenenseboslaan De MeernUit het onderzoek ter plaatse bleek dat de bussen purschuim en allerlei andere bouwmaterialen waren weggenomen vanaf de bouwplaats daar. Op de bouwplaats bleek dat de bouwkeet was opengebroken. De inventaris in die keet was op een zeer grove wijze overhoop gehaald. De schade is aanzienlijk.

Iets gezien?
Heeft u het afgelopen weekend iets gezien of gehoord wat met deze “zieke” baldadigheden te maken kan hebben dan komen wij graag met u in contact via het nummer 0900-8844.

6 gedachten over “Gezocht: vandalen verrichten ‘zieke’ baldadigheden in De Meern”

  1. “Gezocht” pfff en dan?…….ze doen er niets aan hoor en ik spreek uit ervaring. Ik werk bij Zorg thuis en ons kantoor is op de mereveldlaan. In het weekend is het bij ons kantoor 1 grote puinhoop van van alles en nog wat. Hangjongeren soms wel met 15 tegelijk zitten dan op da trap of op het bankje bij de kerk en laten alles vallen wat ze in de handen krijgen. Politie al verschillende keren hierover bericht, maar denk maar niet dat er iets gebeurd. Ze moeten op heterdaad betrapt worden en voor overlast zorgen anders gebeurd er helemaal niks!!!!! Buurtagent is ook in geen velden of wegen te zien. Neeeee mensen wordt wakker, de politie is je beste vriend maar als je ze nodig hebt zijn ze in geen velden of wegen te bekennen, pffffffff slapjanussen zijn het!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.