Informatieavond Vrije School Leidsche Rijn goed bezocht

Donderdag 24 september was de eerste informatieavond van de Vrije school Leidsche Rijn, georganiseerd door een initiatiefgroep van ouders in samenwerking met Vrije school Utrecht. Het was een inspirerende avond die plaatsvond in de hal van Kindergarden Leidsche Rijn.

klik voor vergroting
De avond werd geopend door de initiatiefgroep. Daarna werden er mooie praktijkverhalen verteld door een kleuterjuf en een meester van de onderbouw. Ook heeft het bestuur van Vrije school Utrecht vervolgstappen toegelicht. De maar liefst 38 aanwezigen waren erg enthousiast. De meeste ouders gingen met een stapel flyers naar huis, want om de nieuwe school te kunnen realiseren zijn nog meer potentiële leerlingen nodig.
Meer informatie over het initiatief voor deze nieuwe school is te vinden op www.vrijeschoolutrechtwest.nl. Verder zullen informatieavonden plaatsvinden in november en januari.

Lees ook:
Informatieavond vrije school op 24 september
Lezersinzending: Enthousiaste ouders starten Vrije School Leidsche Rijn
www.vrijeschoolutrechtwest.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.